У працівників «Вінницької транспортної компанії» та швидкої допомоги виявлено коронавірус

Новини Вінниці

За останні кілька діб у Вінниці стрімко зросла захворюваність на COVID-19. Певним шоком стали показники ранку 12 червня – у 57 містян діагностовано коронавірус. Серед них є медики, зокрема швидкої допомоги, а також працівники КП «Вінницька транспортна компанія».

Як передає Місто над Бугом, у 6 співробітників головного перевізника міста виявлено інфекцію. Ще 23 контактні людини перебувають на самоізоляції з підозрою на COVID-19 та чекають результатів ІФА-тестів. Про інфікування транспортників у Facebook повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«Ми випустили транспорт по максимуму для зручності містян, але, на превеликий жаль, деяким пасажирам байдуже не тільки на себе, а й на інших. Результат цього – маємо захворілих в колективі Вінницької транспортної компанії. Не повинно бути соромно робити зауваження людям без масок у громадських місцях. Принцип «мене це омине» з цим вірусом не працює», – зазначив мер.

У коментарях дописувачі нарікали на те, що місцевий електротранспорт – на відміну від умов за кордоном – не захищає водіїв, адже кабіна «командира» не відгороджена від салону. Більш того, водії змушені контролювати кількість пасажирів в салоні, перелічувати їх, а інколи навіть давати квіток. Крім цього, слідити за тим, аби усі сіли та не знімали захисну маску. Також слід зауважити, що і самі водії через спеку нерідко знімають маски. Тому маємо, що маємо, як казав Леонід Кравчук….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *