На Вінниччину повертаються приміські електрички

Новини Вінниці

Вінницька обласна комісія з питань ТЕБ та НС, як зазначають на сайті облради, на позачерговому засіданні, яке відбулося 9 червня, дозволила рух всіх видів залізничного транспорту. Таким чином, з 10 червня курсуватимуть й електрички, які раніше були «під забороною».

За результатами обговорень та з урахуванням поточної протиепідемічної ситуації, комісія вирішила:

– з 10 червня відновити у Вінницькій області, за умови дотримання АТ «Укрзалізниця» відповідних санітарних та протиепідемічних заходів і рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України, перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення (приміському, регіональному та дальньому) між регіонами в межах кількості місць для сидіння, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

– у разі здійснення перевезення між регіонами транзитом через регіон, в якому не діють послаблення протиепідемічних заходів, дозволяється перевезення в межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб (без права посадки пасажирів у транзитному регіоні).

– у разі здійснення перевезення до регіону, в якому не застосовується послаблення протиепідемічних заходів, дозволяється перевезення в межах 50 відсотків кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб, за умови розсадки пасажирів з вільним місцем поруч, попереду, позаду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *