Вінницька облрада звільнила керівників трьох медичних закладів

Новини Вінниці

Сьогодні, 5 червня, у Вінницькій облраді відбулась робоча зустріч з директорами обласних медзакладів, де йшлося про виконання рішення сесії обласної ради №930 від 21 лютого 2020 року, за яким звільнено з посад керівників трьох медичних закладів. Як повідомляє пресслужба облради, звільнено посадовців через закінчення терміну контракту.

Зокрема, звільнено директора обласного спеціалізованого клінічного диспансеру радіаційного захисту Василя Даценка; директора Печерської обласної лікарні відновного лікування Василя Кравчука та   директора обласного клінічного шкірно-венерологічного центру Максима Третьякова.

Подякувавши звільненим керівникам за багаторічну сумлінну роботу та вручивши їм Почесні грамоти, голова облради Анатолій Олійник розповів, що вже триває процес підготовки до конкурсу на заміщення цих вакантних посад.

Ухвалювати рішення буде конкурсна комісія у складі 9 осіб, як це прописано у постанові Кабінету Міністрів – три  від органу управління (голова обласної Ради Анатолій Олійник, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення Ярослав Хребтій та голова постійної комісії з питань регулювання комунальної власності та приватизації Олександр Масленніков), три від трудового колективу і три від громадських організацій медичного профілю та антикорупційної діяльності.

На початку липня буде проведений конкурс, потім законодавчо дається два місяці для затвердження результатів конкурсу, яке відбудеться на вересневій сесії обласної Ради. А до того часу медичними закладами керуватимуть виконувачі обов’язків, яких призначать у вівторок, 9 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *