На Вінниччині відновили пасажирські перевезення в автобусах та “Інтерсіті”

Новини Вінниці

31 травня, обласна комісія ТЕБ та НС ухвалила рішення відновити з 1 червня 2020 року перевезення пасажирів залізничним транспортом у пасажирських потягах категорії «Інтерсіті», за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів і рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України, затверджених відповідною постановою (у разі відповідності критеріїв поточної епідемічної ситуації). Також 1 червня відбулось позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Члени засідання розглянули питання щодо відновлення пасажирських перевезень автобусами в міжобласному сполученні.

За результатами обговорень, комісія вирішила відновити в області, за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів і рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України, міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом між регіонами в межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

У разі здійснення перевезення до/з регіону, в якому не застосовується послаблення протиепідемічних заходів, дозволяється перевезення в межах 50 відсотків кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб, за умови розсадки пасажирів з вільним місцем поруч, спереду, позаду.
Рішення вступає в силу з 2 червня за відповідності критеріїв оцінки поточної епідемічної ситуації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *