Підозрюваного у смертельному побитті працівника військкомату затримали у Могилів-Подільському районі

Новини Вінниці

У понеділок, 1 червня, на Вінниччині правоохоронці затримали підозрюваного у смертельному побитті 39-річного співробітника Барського районного військкомату.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції області, 26 травня близько другої години ночі до поліції Барського району надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що каретою швидкої допомоги до реанімації у непритомному стані з травмами голови був доставлений місцевий житель. Під час надання медичної допомоги він, не приходячи до свідомості, помер.

Особу зловмисника правоохоронці встановили одразу, перевіривши коло спілкування потерпілого. Підозрюваним виявися 33-річний знайомий загиблого. Оперативникам почали відпрацьовувати населені пункти та прилеглі райони.

У поліції розповідають, що, за попередніми даними, у селі Чемериси Барські на березі річки чоловіки разом розпивали спиртні напої. А коли потерпілому стало зле, і він не зміг йти додому, його товариш розлютився та почав його бити, поки той не втратив свідомість. Зрозумівши, що чоловікові потрібна медична допомога, зловмисник викликав лікарів. За кілька годин, дізнавшись про смерть товариша, він втік за межі району.

Затримали зловмисника у Могилів-Подільському районі. Там в одному з сіл він намагався знайти собі житло. Перед цим чоловік переховувався від поліції у лісопосадках та покинутих будинках у селах Мурованокуриловецького та Барського районів. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловікові оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).  Підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *