Вночі у Вінниці поранили нацгвардійця – у лікарні він помер

Новини Вінниці

Вінницькі слідчі та оперативники з’ясовують причини, що привели до загибелі 28-річного нацгвардійця Андрія Карася. Військовослужбовця о доставлено 24 травня з ножовим пораненням. Невдовзі під час надання медичної допомоги у лікарні вінничан помер.  

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, військовослужбовця в\ч 3008 Нацгвардії знайшли неподалік перехрестя вулиць Шмідта і Замостянської близько другої години ночі.

Каретою швидкої допомоги пораненого доставили у реанімаційне відділення. Медики діагностували у нього проникаюче ножове поранення черевної порожнини.

Наразі поліція встановлює обставини злочину та осіб, причетних до нього. Встановлюються та допитуються особи, з якими спілкувався загиблий. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), що передбачає до 10 років позбавлення волі.    

«Андрій Карась народився у місті Бар. Проходив службу у військовій частині з 2016 року. На посаді водія. Неодноразово виконував службово-бойові завдання в зоні проведення АТО/ООС. За час проходження військової служби нацгвардієць зарекомендував себе з позитивної сторони», – зазначають у пресслужбі військової частини 3008.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *