«Скільки ще ми повинні здати ворогу територій?..»: вінницький фронтовик звернувся до Зеленського (ВІДЕО)

Відео Новини Вінниці Новини України Статті Топ

Учасник бойових дій з Вінниці Олександр Грамарчук, відомий за позивним Гром, після вчорашньої пресконференції президента Зеленського також вирішив звернутися до нього із низкою запитань.

Відповідне відео у мережі опублікував журналіст Роман Ковальський.

Окремі запитання, які озвучив вінницький АТОвець, ставились і журналістами на зустрічі з президентом, але відповідей на них суспільство так і не отримало.

Ось що хоче дізнатися від Володимира Зеленського вінницький фронтовик:

«Вам добре спиться? Знаючи, що спочатку тільки цього року загинуло в нас більше військовослужбовців, ніж за аналогічний період минулого року…

Чому ви не закінчили війну? І хто на ній наживається?

Ви побачили в очах Путіна мир? Де той обіцяний мир? Скільки ще ми повинні здати ворогу територій, щоб посунути кордон України з Росією?

Ви обіцяли посадити корупціонерів, винних у розстрілі героїв Небесної Сотні, натомість ви відпустили вбивць, корупціонери стали вашими партнерами, а в тюрмах сидять волонтери, добровольці, музиканти, військовослужбовці…

Чому ніхто не сидить за Іловайск та Дебальцево? Ви це питання задавали? Чому жоден громадянин Російської Федерації, що брав участь у війні, безпосередньо в Іловайску та Дебальцевому, чому ніхто з них не сидить в тюрмі?! Може тому, що ви окупантами називаєте нашими громадян?

Скільки особисто вам занесли з реклами вантажу “Мрії” та “Епіцентру”?

Що ви робили в Омані? Де ви пропадали 19 годин після свого вильоту з Оману до приземлення в Україну?

Чи могли б ми уявити, що кінець епохи бідності Зеленського стане для нас початком епохи виживання?..».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *