На Вінниччині минулої доби від коронавірусу померло троє людей

Новини Вінниці Новини України Топ

Минулої доби на Вінниччині зафіксовано три нових летальних випадки від коронавірусу. Про це йдеться в повідомленні обласного лабораторного центру МОЗ України.

Станом на ранок 17 травня в області вже зафіксовано 11 летальних випадків від коронавірусу. Минулої доби зареєстровано один летальний випадок у Вінниці та два у Вінницькому районі.

Загалом за добу в області було підтверджено 15 нових випадків коронавірусу: сім у Вінниці, чотири – у Жмеринському районі, два у Липовецькому та по одному випадку у Хмільницькому та Вінницькому районах.

Станом на ранок 17 травня лабораторно підтверджені випадки зареєстровані: у Вінниці – 391, Калинівському районі – 73, Вінницькому – 45, Жмеринському – 36, Тростянецькому – 19, Літинському – 16, Барському – 15, Гайсинському – 14, Погребищенському – 13, Немирівському, Томашпільському, Козятинському – по 10, Тиврівському – вісім, Липовецькому – дев’ять, Ямпільському, Хмільницькому – по шість, Тульчинському, Мурованокуриловецькому, Оратівському – по п’ять, Могилів-Подільському та Чернівецькому – по чотири, Крижопільському  районі та місті Ладижині – по три. Іллінецькому та Бершадському – по два, Шаргородському районі – один випадок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *