За вбивство собаки 28-річного вінничанина засудили до п’яти років позбавлення волі

Новини Вінниці

Вінницький міський суд 14 травня виніс вирок 28-річному чоловікові за вбивство собаки. Як повідомляють у пресслужбі суду, злочин було скоєно  у березні 2019 року на шкільному стадіоні у Вінниці. Зловмисник ударив ногою собаку на очах у 80-річного господаря. Від удару тварина загинула.

У ході судового засідання обвинувачений свою вину не визнав. Прокурор просила суд призначити чоловіку покарання у виді 7 років позбавлення волі.

“Для достовірного встановлення всіх обставин справи, суд проаналізував показання обвинуваченого, потерпілого, трьох свідків, усесторонньо дослідив письмові докази та відеозаписи із слідчого експерименту. В результаті повного та всебічного судового розгляду, з врахуванням молодого віку обвинуваченого, відсутності пом’якшуючих обставин, за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 299 Кримінального кодексу України, суд призначив 28-річному чоловіку покарання у виді 5 років позбавлення волі. Також суд застосував до нього запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту до набрання вироку законної сили”, – йдеться у повідомленні пресслужби суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *