Вінницькі перевізники зібрались на акцію протесту біля Писарівки

Новини Вінниці Топ

Біля Писарівки Вінницького району сьогодні, 13 травня, із 10-ї години на акцію протесту зібралося кілька сотень водіїв підприємств, що займаються пасажирськими перевезеннями. Вони вимагають від влади відновити роботу перевізників хоча б в межах області.

При цьому обіцяють, що усіх карантинних вимог в транспорті будуть дотримуватись. Напередодні була інформація, що перевізники можуть перекрити дорогу біля Писарівки. Але поки що, кажуть організатори, від такого кроку утримаються. Чекатимуть представників влади для перемовин.

До керівництва ОДА та уряду вінницькі перевізники підготували відповідне звернення. Вони навіть готові почекати до кінця місяця, але вимагають назвати конкретний термін відновлення роботи пасажирського транспорту.  

У поліції Вінниччини розповіли, що на місці події працюють три десятки правоохоронців. Вони проводять роз’яснювальну роботу, нагадують про карантинні обмеження та соціальну дистанцію. А представники поліції діалогу нагадують протестувальникам про необхідність дотримання законодавства. Поки що, жодних порушень громадського порядку зафіксовано не було.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *