Активісти «Європейської Солідарності» Вінниччини та волонтери доставляють продовольчі набори від ЄС та «Благодійного Фонду Порошенка» одиноким літнім людям

Новини Вінниці Топ

«На сьогодні наші партійні організації та депутати райрад від «Європейської Солідарності» доставили близько 1200 продовольчих набори, які сформували своїми силами. Тепер, коли ми отримали допомогу з Києва, будемо вручати її тим людям, кого ще не охопили. Наша особлива увага і турбота сьогодні – це одинокі пенсіонери похилого віку на території всієї Вінницької області, яким немає до кого звернутися за допомогою», – розповів голова Вінницької територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Андрій Гижко.
У місті Вінниці доставку допомоги організував голова міської партійної організації ЄС Валерій Камінський.


«Добру справу підтримали наші волонтерки Ольга Домбровська та Лариса Курченко. Виявив ініціативу нам допомогти також таксист Андрій Миколайович – він добре знає місто, тому його допомога з транспортування пакунків дуже важлива. Ми ретельно склали список вінничан, яким доставляємо допомогу. Частину підібрали наші партійці, а частину ми взяли з платформи «Солідарність» v2020.org.ua, де кожен, хто потребує, може залишити свою заявку. Над доставкою допомоги ми працюємо вже другий тиждень – досі самотужки, залучаючи партійний актив, купували необхідні продукти і привозили їх одиноким літнім вінничанам», – прокоментував Валерій Камінський.
Серед тих, хто отримав допомогу 2 квітня пенсіонерки Ніна Васильєва та Ганна Попова.
«Дякую за допомогу. Це так приємно і так важливо знати, що про мене хтось дбає. Пенсія – невелика, а тепер ще й не радять виходити з дому таким людям, як я – похилого віку та з хронічними хворобами. Тому допомога дуже вчасна і потрібна», – сказала вінничанка Ніна Васильєва.
Матір чотирьох дітей Ірина Боровик також подякувала за допомогу.
«Я сама виховую чотирьох дітей. Вже два роки на обліку в Центрі зайнятості. Наш дохід – це виплати на дітей. Але через переоформлення документів 2 місяці доведеться чекати. Тому ті продукти харчування, які нам привезли, дуже доречні. Дякую», – сказала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *