По всій країні реалізовуються проекти, які допомогають у боротьбі з поширенням коронавірусу

Новини Вінниці Новини України Топ

Ситуація з підготовкою країни до епідемії коронавірусу складна. Влада протягом двох місяців проявляла повну безвідповідальність  та влаштовувала шоу. Натомість «Європейська Солідарність» весь цей час закликала владу одуматися і зайнятися реальними справами, але марно.

Через некомпетентність влади громадянське суспільство та органи місцевого самоврядування вимушені виправляти помилки команди Зеленського.

І сьогодні нам  дуже важливо спільними зусиллями з бізнесом та волонтерами долати цей небезпечний виклик.

Народні депутати від «Європейської Солідарності», місцеві депутати, представники органів місцевого самоврядування і звичайні партійні активісти сьогодні активно включилися в процеси протидії епідемії коронавірусу у всій країні. Проводяться інформаційні кампанії про те, яких правил особистої гігієни потрібно дотримуватися і що ефективно.

«Благодійний Фонд Порошенка» профінансував відновлення апаратів штучної вентиляції легень в «Київській міській клінічній лікарні швидкої допомоги», а також закупив комплекти реанімації.

Депутати місцевих рад перераховують особисті кошти та кошти депутатських фондів для закупівлі необхідних медикаментів і обладнання для лікування коронавірусу, а також вживання превентивних заходів безпеки. Наприклад, в Чернігові та Прилуках наші депутати спільними зусиллями змогли перерахувати більше пів мільйона гривень.

Також з ініціативи депутатів від «Європейської Солідарності» по всій країні відбуваються позачергові засідання місцевих рад на яких вирішуються питання про виділення додаткових коштів для протидії епідемії коронавірусу, закупівлі апаратів штучної вентиляції легень, тест-систем та інших необхідних засобів.

Важливу ініціативу вчора запустив разом з колегами народний депутат від Європейскьої Солідарності Олексій Гончаренко. Розроблено інтернет-платформу «Солідарність» мета якої забезпечення всім необхідним людей, які знаходяться в групі ризику. Кожен бажаючий може зареєструватись як волонтер і купити продукти, ліки або інші необхідні товари тим, хто цього потребує. Тільки за добу на сайті зареєструвалося понад чотири сотні волонтерів, які готові допомагати.

«Європейська Солідарність» закликає всіх українців об’єднуватися перед спільною загрозою і разом протидіяти поширенню коронавірусу в Україні. Дотримуйтесь заходів особистої гігієни, вчасно звертайтеся до лікарів, якщо помітили симптоми захворювання, не наражайте на небезпеку оточуючих і по можливості залишайтеся вдома. Будьте солідарні один з одним і тоді все буде добре!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *