Вінничан закликають бути обережними на дорогах – очікується сніг

Новини Вінниці

Сьогодні, 27 грудня синоптики прогнозують невеликі опади: дощ та можливий мокрий сніг. 28 та 29 грудня йтиме сніг, а температура повітря опуститься нижче нуля. Пішоходам а водіям в таких погодних умовах варто бути обережними та без нагальної потреби не виїжджати на своїх автівках у місто. Комунальні служби, техніка та працюватимуть цілодобово.

У Вінницькому обласному центрі з гідрометеорології повідомили, що вдень 27 грудня у Вінниці очікується температура від 1 до +3 оС. Буде невеликий дощ та можливо мокрий сніг. Вже завтра – 28 грудня, прогнозується незначне пониження температури: вночі та вдень очікується від – 3 до +2  оС. На дорогах очікується ожеледиця. У неділю, 29 грудня, також прогнозується сніг, температура коливатиметься від -5 до 0оС.

За потреби техніка і працівники комунальних служб будуть обробляти вулиці міста протиожеледними засобами та прибиратимуть сніг, коли він буде накопичуватись.   Як зазначив директор департаменту житлового господарства Роман Фурман, до прибирання готова 21 одиниця техніки та 500 двірників. А начальник відділу об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою Вячеслав Хілінський розповів, що за потреби для роботи на магістралях міста буде задіяно більше 40 одиниць техніки,  у залежності від висоти снігового покрову. 

Комунальні служби звертають увагу водіїв на те, що автомобілі, які залишені на  дорозі вздовж тротуарів, ускладнюють роботу прибиральної техніки, а подекуди взагалі її унеможливлюють. Тому звертаються з проханням до всіх автомобілістів – не залишати на ніч автівки вздовж узбіч. 

Джерело: vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *