Три кубка з чотирьох можливих: юні «Вінницькі вовки» – найкращі в Україні

Новини Вінниці

Дитячо-юнацькі команди «Вінницьких вовків» виграли три золотих кубка з чотирьох можливих на зимовому чемпіонаті України з флаг-футболу «Сильна Молодь 2019». Змагання відбулись 21-22 грудня у Києві. Як йдеться у повідомленні на сайті «Вовків», це був перший в Україні дитячо-юнацький турнір з флаг-футболу з такою кількістю команд, ігор і спортсменів.

На змаганнях «Вовкам» протистояли «Орли» (м. Здолбунів), «Азовські Дельфіни» (м. Маріуполь), «Яструби» (м. Біла Церква) та «Молотобійці» (м. Київ). Вінницькі спортсмени боролись за перемогу у вікових категоріях U11, U13, U15 та U17. За підсумками кількох матчів вінничани вибороли 3 золотих кубка із чотирьох можливих. А також отримали срібло та бронзу. Це найкращий результат серед усіх дитячих та юнацьких команд України.

За словами Євгена Хомина, головного тренера юних «Вовків», усі ігри були дуже напруженими та видовищними. Хлопці показали себе як справжні воїни, які готові боротися до останнього та «вигризати» перемогу. Він пишається своїми вихованцями та вдячний їм за гарну роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *