У Вінниці «морж» – держслужбовець ходить на роботу у футболці

Новини Вінниці

Держслужбовець з Вінниці Андрій Козак ходить на роботу в сорочках та футболках і не носить верхнього одягу. Він зізнається, що таким чином загартовує та перевіряє на міць власний організм і прагне довести – нічого неможливого у житті немає.

Загартовуватися холодною водою Андрій почав у минулому році. Від осені на роботу – у департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА, – він ходить без верхнього одягу. Вінницький «морж» говорить: ходити у куртці вже не зручно.Холод сприймаю як звичне для себе середовище.

  • Думаю, якщо б вдягнув щось тепле, то мені було б не зручно, – зізнається Андрій

На роботі до захоплення колеги ставляться із розумінням.

  • Ми його всі підтримуємо. Ми його любимо. Він надзвичайно позитивна людина і він знає, як справитися зі своїм організмом, – каже очільниця департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації Світлана Василюк 

Наслідувати власному прикладу «морж»-держслужбовець не закликає нікого. Його мета – показати людям, що немає нічого неможливого.

Лікарі ж застерігають: навіть загартована людина може захворіти, прогулюючись в одній футбольці у +5.

  • У футболці, коли на вулиці плюс п’ять, іде дощ, людина, навіть якщо себе тривало готувати, може захворіти. Це може бути бронхіт чи запалення легень, – коментуєсімейна лікарка Вінницького центру первинної медико-санітарної допомоги №3

Та Андрій Козак все одно планує закінчити свій експеримент. Хоче перевірити до якої максимально мінусової температури підготовлене його тіло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *