Ймовірно, вірусний енцефаліт: на Вінниччині помер десятирічний школяр

Новини Вінниці Топ

У Вінницькій дитячій обласній лікарні помер десятирічний учень загальносвітньої школи №4 міста Калинівки. За попередніми висновками,  хлопчик, найімовірніше, помер від вірусного енцефаліту. Про трагічний випадок інформує «Калинівка.City».

Як йдеться у повідомленні видання, смерть хлопчика шокувала рідних, педагогів та учнів школи. Вона також налякала батьків школярів, які не відправили дітей до школи, побоюючись інфекції.

  • Так, деякі батьки не пустили дітей до школи, але ми пояснили, що нічого небезпечного для них немає. Сьогодні до нас приходив лікар, який розповів про хворобу, як вона передається, — розповіла директор ЗОШ І-ІІ ст. № 4 м.Калинівки Олена КостюкУчень ще у четвер був у школі. На святі він грав роль святого Миколая, роздавав дітям подарунки. А ввечері у нього піднялася температура і 22 грудня дитини не стало.

Десятилітнього хлопчика госпіталізували у Калинівську центральну районну лікарню у важкому стані.

  • Дитина була у комі, у важкому стані, тому її  терміново перевели у Вінницьку обласну дитячу лікарню, — розповіла заступник головного лікаря Калинівської ЦРЛ Світлана Дідур.

На жаль, врятувати дитину медикам не вдалося.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *