Поліцейські рейди: у Вінниці за ніч закрили три гральні заклади, всі інші мають припинити роботу до 16:00

Новини Вінниці Топ

У ніч з 19 на 20 грудня правоохоронці «навідалися» до трьох нелегальних гральних закладів Вінниці. Як повідомили «Вінниця.ОК» у відділі комунікації головного управління поліції області, заклади працювали під виглядом інтерактивних клубів, їхня діяльність припинена.

Наразі, зазначає речниця обласної поліції Анна Олійник, співробітники управління стратегічних розслідувань Нацполіції спільно з ГУНП області проводять рейди у закладах, які працюють під вивіскою лотерей.

За розпорядженням очільника МВС Арсена Авакова, усі гральні заклади країни мають припинити роботу сьогодні, 20 грудня, до 16:00.

  • Постанова Кабміну нам диктує, що всі гральні клуби, лотереї та гральні заклади повинні бути зачиненими. Вимагаю від Нацполіції до 16 години 20 грудня відповідно до постанови КМУ припинити функціонування гральних закладів,розпорядився він під час селекторної наради  

До слова, загалом правоохоронці за одну ніч  припинили діяльність 152 гральних закладів по всій Україні. У результаті рейдів було конфісковано обладнання на суму 46 мільйонів гривень. Також було вилучено майже пів мільйона гривень, одержаних від клієнтів за можливість доступу до азартних ігор. 

Нагадаємо, що, за планами уряду, сфера грального бізнесу в майбутньому буде регулюватися спеціальним законом, який розгляне та ухвалить Верховна Рада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *