На Вінниччині викрили прапорщика, який продавав амфетамін

Новини Вінниці Топ

На Вінниччині спіймали «на гарячому» прапорщика, який продавав амфетамін. До операції із викриття та затримання військовослужбовця долучились військова прокуратура Вінницького гарнізону Центрального регіону України спільно з Вінницьким управлінням ДВБ Нацполіції та Теруправлінням ДБР, розташованим у м. Хмельницькому.

  • В ході проведення контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки 25 червня та 13 грудня 2019 року правоохоронці задокументували факти продажу прапорщиком амфетаміну.  18 грудня під час чергового незаконного збуту наркотичних засобів військовослужбовець був затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, – йдеться у повідомленні військової прокуратури

Наразі проводяться невідкладні слідчі та інші процесуальні дії, обшуки за місцем мешкання прапорщика та його спільників. Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України та клопотання до суду про обрання фігурантові запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *