Двоє депутатів Вінницької облРади склали повноваження

Новини Вінниці

Два депутати обласної Ради достроково склали свої повноваження. Нагадаємо, у вівторок, 17 грудня відбулася чергова сксія облРади, а напередодні Володимир Барцьось та Юрій Мазур написали заяви про припинення дії свого представницького мандата.

Володимир Васильович Барцьось був обраний 2015 року в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Аграрної партії України. Протягом цього часу він очолював постійну комісію обласної Ради з питань агропромислового комплексу і земельних відносин. Причину припинення повноважень депутат пояснює: «Так склалися обставини».

Юрій Михайлович Мазур був обраний депутатом обласної Ради 7 скликання від партії Блок Петра Порошенка «Солідарність». Він входив до складу постійної комісії з питань розвитку промисловості і підприємництва, інвестиційної та регуляторної політики.

Громадська діяльність, переконаний, має мати результат, – коментує своє рішення Юрій Мазур. – Я – депутат обласної Ради трьох скликань поспіль. І коли обласна Рада голосує за питання перспективного плану, дотримуючись усіх норм закону, а Мінрегіон, врешті, має зовсім інше бачення, мене це вкрай обурило. Є закон, і його потрібно виконувати. Тому не бачу сенсу надалі продовжувати депутатську діяльність, коли порушується законодавство на найвищому рівні.

За інформацією:  vinrada.gov.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *