Google запускає в Україні ролики-мотиватори для просування IT-технологій (відео)

Відео Новини України

Google представила соціальний проєкт “Google For Life”, покликаний мотивувати українських користувачів вивчати та використовувати сучасні технології у повсякденному житті. Про це повідомили у представництві Google в Україні.

Ми раді представити проєкт “Google For Life”, мета якого – мотивувати українських користувачів до вивчення і використання сучасних технологій у повсякденному житті“, – йдеться у повідомленні.

В основу проєкту покладено ідею того, як Google впливає на соціально-економічний розвиток українського суспільства завдяки своїй технологічній експертизі, та як змінює повсякденне життя різних людей. Аби показати це наочно, в рамках проєкту представлена серія відеороликів, героями яких стали звичайні українці з унікальним досвідом використання інструментів Google.

Абсолютно різні люди з абсолютно різних сфер діяльності діляться своїми історіями і розповідають, наскільки легко і зручно використовувати цифрові інструменти Google, як вони їм допомагають і змінюють життя на краще”, – пояснили в Google.

Так, героями проєкту стали Букач Антоніна – вчителька інформатики, сертифікований тренер Google – новатор сучасної освіти, експерт із дистанційного навчання та впровадження інформаційних технологій в освітні процеси, Олег Костюкевич – директор digital-агентства, сертифікований фотограф Google, Микола Подрезан – мандрівник, почесний працівник туризму України – натхненник для людей з інвалідністю, є піонером і новатором втілення інклюзивних стандартів в Україні, Олександр Фуркало – голова Бузівської об’єднаної територіальної громади (Жашківський район Черкаської області), Володимир Богатирьов – кандидат технічних наук, журналіст, Оксана Омельчук – екоактивістка, Вікторія Щербина – незважаючи на інвалідність, професійно займалася спортом у складі національної збірної України з бочча, балотувалася в народні депутати і зробила кар’єру адміністратора YouTube-каналів.

  • На прикладах героїв відеороликів можна побачити, які можливості інструментів Google можна використовувати в таких абсолютно різних сферах, як інклюзивність, туризм, суспільство, освіта, екологія, а також особистий саморозвиток. Ми сподіваємося, що історії героїв нашого проєкту та їхній особистий досвід мотивують українців різного віку і соціального положення активніше використовувати сучасні технології у своєму повсякденному житті та роботі– підкреслив директор зі взаємодії з органами державної влади Google Україна Олег Якимчук.

Джерело: Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *