Культова «Ніч перед Різдвом» і містичний гоголівський світ 24 грудня у Вінниці! (відео)

Відео Новини Вінниці Топ

Отримати справжній передсвятковий настрій!

Зануритися у містичний гоголівський світ!

Й побувати на кращій постановці легендарної «Ночі перед Різдвом»!

Зможуть всі вінничани у вівторок, 24 грудня, о 19.00 у Будинку офіцерів.

Наймасштабніша музична комедія «Ніч перед Різдвом» вразить усіх феєрією і колоритом, яскравими масовими сценами й іскрометним гумором, піснями й танцями, розкішними костюмами й декораціями, колядками, різдвяним вертепом і безліччю сюрпризів!

Тільки раз на рік, тільки в Україні є така ніч, коли для коханої можна, хоч зірку чи місяць з неба дістати, коли жіночі чари запаморочують голову половині чоловічого люду, нечистий знову зробить цю ніч абсолютно темною, а два куми ще раз заблукають у «трьох хатах» свого ж села…

Музична комедія «Ніч перед Різдвом» у виконанні Чернігівського національного театру ім. Т.Г.Шевченка – це дивовижна енергетика сценічного дійства, колоритні образи, створені яскравим акторським ансамблем.

 На сцені буде майже вся трупа театру та близько 20 музикантів оркестру!

  • Фантастично красива комедійна казка для дорослих «Ніч перед Різдвом» з першого прем’єрного показу у грудні 2015 року і до тепер знову й знову завойовує симпатії дедалі ширшої глядацької аудиторії в Україні та за її межами, – розповідають організатори гастролей – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – І хоча багато театрів ставлять цей шедевр – найбільше нагород та народної любові саме у цієї постановки, яка по праву визнана найкращою.

У сучасному, надзвичайно креативному прочитанні режисером-постановником, заслуженим артистом України Андрієм Бакіровим однойменної повісті Миколи Гоголя — химерно переплелися давні легенди й картини життя тогочасного українського села, фантастичне і комічне.

Яких тільки нагород немає у цієї вистави: Гран-прі V Міжнародного фестивалю українського театру «Схід – Захід»(Краків); перемога Першого Всеукраїнського театрального фестивалю «СвітОгляд»(м.Сєвєродонецьк) «За краще пластичне рішення», перемога на XXI Міжнародному театральному фестивалі «Біла вежа» у Бресті як «Кращий акторський ансамбль» та багато інших.

Сповнена незабутньої феєрії й колоритних образів, дивовижної енергетики, грандіозних хореографічних постановок, сміху та казкових див, вистава подарує справжнє задоволення усім глядачам!

Приходьте 24 грудня о 19.00 у Будинок офіцерів всією родиною, абивідчути справжній гоголівський колорит та зарядитися прекрасним передноворічним настоєм!

Вартість квитків на виставу – від 150 до 420 гривень.

Купуйте квитки на сайті http://bilet.vn.ua, а також у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, Вінницької Вежі та «Універмагу».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *