Головну ялинку Вінниці відкриють «Sun Rise» та «GRANGE BAND»

Новини Вінниці Топ

У четвер, 19 грудня, у Центральному міському парку відбудеться відкриття Головної ялинки Вінниці. Цим дійством розпочнеться місяць новорічно-різдвяних святкувань, що пройдуть під гаслом «Місто – там, де казка оживає».

Спеціальними гостями відкриття ялинки, що розпочнеться о 19:00, стануть гурти «Sun Rise» та  «GRANGE BAND». 

  • Щодня біля Головної ялинки міста показуватимуть свої творчі номери вихованці міських творчих студій.  А 10 січня з 13:00 розпочне роботу фестиваль вуличної їжі, який так полюбили вінничани, – «Vinnytsia FoodFest». Він триватиме три дні поспіль, тут можна буде спробувати щедру кутю з різних регіонів України. 12 січня проведе майстер-клас біля новорічної ялинки учасниця програми «Мастер шеф» Карина Аванасева, – розповів директор департаменту культури Максим Філанчук.

19 грудня о 17:00 на майдані Незалежності розпочне роботу Новорічна Резиденція, де спочатку маленьких вінничан прийматиме святий Миколай. Вона працюватиме у будні з 17:00 до 21:00, а у вихідні та святкові дні з 14:00 до 20:00. А 29 грудня о 16:00 сюди прибуде Санта Клаус. Також від майдану Незалежності курсуватимуть святкові рейси у новорічному трамваї за маршрутом «Вінниця новорічна». 

За матеріалами: https://www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *