Вінницька міськрада уклала меморандум із аеропортом

Новини Вінниці

Вінницька міська рада уклала меморандум про співробітництво із КП «Аеропорт Вінниця» та Агенцією з питань підтримки державно-приватного партнерства. Як розповів на своїй Facebook-сторінці міський голова Вінниці Сергій Моргунов, мета меморандуму – знайти інвестора для реконструкції аеровокзалу міста.

Наша мета – знайти ефективного інвестора для реконструкції аеровокзалу. Наразі ми маємо приступити до першого етапу модернізації злітно-посадкової смуги аеродрому за рахунок державних інвестицій. Це дозволить підвищити якість послуг нашого аеропорту, сприятиме зростанню обсягів авіаперевезень, а це розвиток ділової і туристичної активності в регіоні.

Агенція запропонувала Мінекономрозвитку включити вінницький аеропорт до переліку пріоритетних пропозицій у рамках державно-приватного партнерства. Тому ми зацікавлені в налагодженні співпраці з цією новою державною організацією, яка створена задля супроводження та промоції подібних проектів. Окрім того, Агенція тісно співпрацює з консультантами Міжнародної фінансової корпорації IFC – International Finance Corporation. І це важливий для нас досвід у новому напрямку, яким є державно-приватне партнерство.

Буде створена робоча група з представників профільних служб та аеропорту на чолі з заступником міського голови Андрієм Очеретним. І ми готові максимально взаємодіяти, щоб рухатися швидкими кроками у підготовці нашого проекту до реалізації. – зазначено у дописі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *