Суд виніс вирок двом зловмисникам, які влітку пограбували вінничанку

Новини Вінниці

Вінницький міський суд виніс вирок двом чоловікам, які пограбували 69-річну жінку та обкрадали її квартиру. Злочин трапився 9 серпня 2019 року в обласному центрі.

За інформацією відділу комунікації головного управління поліції області, потерпіла, повернувшись додому, побачила відчиненими двері своєї квартири. В її помешканні знаходились двоє невідомих чоловіків, які щось шукали. Помітивши господиню, зловмисники кинулись навтьоки. Тікаючи, вони вирвали з рук жінки сумку, у якій знаходився гаманець з  грошима.  

Підозрюваних – раніше судимих мешканців Теплицького району віком  24 та 42 років, встановили та затримали протягом доби. Під час судового засідання підсудні провину визнали частково.

Вінницький міський суд на підставі доказів, зібраних досудовим слідством,  одного з  зловмисників визнав  винними у вчиненні злочину, передбаченого за ч.2, ч.3 ст. 186 ККУ (грабіж) та призначив покарання у вигляді 5 років та 6 місяців позбавлення волі. Другого засудив до 6 років та 6 місяців позбавлення волі за  ч.3 ст. 186 ККУ (грабіж).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *