Школярка з Вінниччини заспівала разом з Олександром Пономарьовим і Тарасом Тополею

Новини Вінниці

Учениця жмеринської школи №3, талановита вокалістка Крістіна Мельничук, мала тижневі гастролі в столиці. Переможниця всеукраїнських та міжнародних конкурсів заспівала разом з Олександром Пономарьовим і Тарасом Тополею. Про пригоди дівчини пише «Жмеринка.City».

Крістіна навчається у Вокальній Академії Олександра Пономарьова, а також творчо пов’язана з кількома продюсерськими центрами Києва.

Крістіну запросили виступити у складі дитячого хору під час сольного концерту Олександра Пономарьова, що відбувся 16 листопада.

  • Це було просто фантастично, виступ у палаці «Україна» на одній сцені із Олександром Пономарьовим – незабутні враження. Разом ми заспівали пісню «Заспіваймо пісню за Україну…».

А 20 листопада в Українському домі юна співачка втретє взяла участь у проекті «Дует з Зіркою». Під час концертної програми дівчинка мала змогу заспівати з фронтменом відомого українського гурту «Антитіла» Тарасом Тополею та співаками LAUD та Scarlett.

  • Тиждень промайнув як один день. Я щаслива і задоволена виступами, адже це не лише величезний досвід, а й допомога дітям з особливими потребами – саме така ціль проекту «Дует з зіркою. Щиро дякую за віру в мене і підтримку усім вчителям музичної школи і особливо викладачеві вокалу Любов Діденко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *