Відсьогодні у голови Вінницької ОДА Скальського є перший заступник

Новини Вінниці Топ

Перший заступник голови Вінницької ОДА Сергій Здітовецький, сьогодні, 10 грудня, приступив до виконання службових обов’язків. Відповідне розпорядження очільник області Владислав Скальський підписав ще 6 грудня.

  • Я сподіваюся, що це призначення значно підсилить і керівний склад облдержадміністрації, і успішність Вінниччини в реалізації економічного блоку, розвитку агропромислового сектору, земельних питань, згідно з розподілом обов’язків. Попереду багато важливої роботи. Дуже сподіваюсь на високі сталі результати, – представив пан Скальський свою «праву руку»

До слова, Сергій Здітовецький з 2010 року працював на керівних посадах, зокрема був начальником Вінницької державної податкової інспекції управління ДФС у Вінницькій області.

  • Все життя я прожив на Вінниччині. Відтак, це призначення відкриває мені нові можливості зробити свій внесок у розвиток нашого краю. Вся моя біографія пов’язана з державною податковою службою міста Вінниці: від рядового інспектора до керівника цієї служби. Виклики, які стояли перед службою для наповнення всіх бюджетів, і набутий досвід попередньої діяльності я врахую та використаю в роботі на посаді першого заступника. Я переконаний, що необхідно спільно з обласною радою та її депутатським корпусом, працівниками облдержадміністрації та райдержадміністрацій, журналістами знайти  відповіді на всі питання, які ставить перед нами суспільство, в інтересах громад Вінниччини, – сказав новопризначений заступник голови ОДА

Нагадаємо, кандидатуру Сергія Здітовецького, а також інших двох заступників Скальського: Наталію Заболотну та Олександра Пищика, Кабмін погодив 27 листопада.

На сайті ОДА вже опублікована біографія Сергія Здітовецького. Новопризначений посадовець народився 31 березня 1971 року у Вінниці. Має три вищі освіти: у 1992 році закінчив  Вінницький державний педагогічний інститут, за фахом викладач початкового військового навчання і фізичного виховання, у  1996 році – Український фінансово-економічний інститут, за фахом – бухгалтер-фінансист,  у 2013 році – Національний університет державної податкової служби України, за фахом – спеціаліст з державних фінансів.

Із 1993 року і до призначення в обладміністрацію року пан Здітовецький працював у податковій службі. Нагороджений нагрудним знаком ДПА України «За честь і службу» (2011).

За матеріалами: http://www.vin.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *