SHOW DANCE із Владом Ямою: у Вінниці пройдуть командні танцювальні змагання

Новини Вінниці

У неділю, 8 грудня, стартують командні змагання із різних стилів танцю VINNYSIA SHOW DANCE. У турнірі братимуть участь колективи по 3-10 учасників у вікових категоріях діти (7-11 років), підлітки (12-15 років) та дорослі (від 16 років).

Всі члени команди мають відповідати віковим вимогам категорії. Дозволяється участь молодших за віком учасників в більш старшій категорії, але не навпаки. Приклад: в категорії підлітки можуть приймати участь 1-2 учасники з категорії діти, але в категорії Діти, не має бути жодного підлітка.

Турнір складатиметься з конкурсного туру та гала-концерту.

Конкурсний тур буде проходити для кожного з напрямків танцю. Команда, яка посіла I місце (в кожній з вікових категорій) потрапляє на Гала концерт. До Гала концерту потрапляють 15 команд – по 5 команд в кожній віковій категорії з кожного танцювального стилю.

В день Гала концерту змагатимуться між собою всі танцювальні напрямки в кожній з вікових категорій. Перемогу, Гран Прі, здобуде 1 колектив.

Дати проведення відбіркових турів:

08.12 – вулична хореографія

15.12 – народна хореографія

22.12 – спортивні бальні танці

29.12 – естрадна хореографія

05.01 – сучасна хореографія

12.01 – Гала Концерт

Реєстрація буде закрита за тиждень до кожного з танцювальних напрямків. Наприклад: 22.12.19 відбудуться змагання зі спортивних бальних танців – тобто для цього танцювального напрямку реєстрацію буде закрито 15.12.19.

Організатори залишають за собою право змінити порядок відбіркових турів. Кожен з учасників буде заздалегідь попереджений про зміни дат.

Кожен день змагань будуть оцінювати 3 судді – спеціалісти з даного виду хореографії та відомі люди Вінниці. У день гала концерту до суддівського складу приєднається зірковий гість – Влад Яма.

Участь у VINNYSIA SHOW DANCE безкоштовна. Загальний призовий фонд складає 60 000 гривень, гран-прі – 10 000.

Нагородження

  • У конкурсних турах кожен з учасників нагороджується дипломом за участь. Призові місця (I, II, III) нагороджуються кубком, дипломом та грошовою винагородою;
  • На Гала концерті кожен учасник отримує запрошення на AfterParty (Люді Fusion Place) та призи від спонсорів та партнерів конкурсу-фестивалю.
  • Гран Прі, грошовий приз, у розмірі 10 000 (десять тисяч) грн., отримує 1 колектив за згодою членів журі.
  • Хореографічні студії-переможці отримують рекламний пакет «Максимальний» від ТРЦ Мегамолл на ротацію рекламних матеріалів в ТРЦ Мегамолл протягом трьох місяців.

Зареєструвати команду можна, надіславши заповнену реєстраційну форму на ел.пошту: dance@megamoll.com.ua.

Дтеальна інформація за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *