Вже вп’яте: Вінницю визнали найкомфортнішим містом України

Новини Вінниці Топ

Вінницю п’ятий рік поспіль визнали найкомфортнішим містом України. Місто над Бугом випередило «конкурентів» за підсумками Всеукраїнського муніципального дослідження, яке проводила Соціологічна група Рейтинг на замовлення Міжнародного республіканського інституту International Republican Institute (IRI) за підтримки USAID – US Agency for International Development.

  • Ми разом досягли цього результату і можемо пишатися тим, що живемо у місті-лідері. У нас є стратегія розвитку і командний підхід – це ті речі, які започаткував у Вінниці ще Володимир Гройсман. Це допомагає нам і зараз реалізовувати задумане, впроваджувати інновації, залучати все більше активних і креативних вінничан до спільних проектів. Сильна територіальна громада – це люди, об’єднані любов’ю до міста, які здатні працювати на результат, уміють радіти успіхам і при цьому – не розслаблятися. Ставитися до рейтингів можна по-різному, але для усіх вінничан – це знак, що ми рухаємося у правильному напрямку, щоб місто ставало кращим і комфортнішим!прокоментував подію міський голова Сергій Моргунов

До слова, мешканці Вінниці оцінили свій рівень задоволеності якістю 22 сфер та послуг у 3,4 бали із 5. Цей показник є найвищим по Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *