Протягом місяця у Вінниці працюватиме новорічно-різдвяний ярмарок (програма)

Новини Вінниці Топ

Із 14 грудня по 14 січня у Вінниці на Європейській площі проходитиме  святковий ярмарок.Смаколики, зимові напої, концерти, молодіжна  дискотека, розважальні шоу та дитячі ігрові зони з аніматорами, яскрава «венеціанська карусель» і оглядовий атракціон, – програма обіцяє бути цікавою. 

  • Атмосфера зимових свят у Вінниці асоціюється, зокрема, з ярмарком на Європейській площі. Цьогоріч він стане ще яскравішим, впорядкованішим і насиченішим – тут розташується «Новорічна пошта», смачні гастрозони та точки продажу оригінальних сувенірів, – розповідає директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради Олександр Вешелені.

Відкривати ярмарок 14 грудня проникливими та запальними синглами буде гурт CRYНЕБА.

17 грудня присвятять захисникам – воїнам ООС (АТО). Пригощатиме  польова кухня, пройдуть тематичні майстер-класи та концертна програма.

19 грудня відбудеться театральна постановка «Святий Миколай, до нас завітай».

25 грудня на ярмарку відзначатимуть Різдво за григоріанським календарем. Почнеться святкова програма  виступом кавер-гурту «Pulsar», а її продовженням стане благодійний бал-маскарад в європейському стилі із костюмами, масками та іншою атрибутикою. Усі кошти від продажу масок  передадуть  будинку, де живуть діти-сироти.

31 грудня на відвідувачів ярмарка чекатиме гучне загальноміське святкування Нового Року.

7 січня  буде показано театральну постановку «Різдвяна казка», яка занурить глядачів в історію та традиції цього великого та світлого дня.

14 січня новорічно-різдвяний ярмарок закриватимуть  кавер-гурт «SON» та дискотека з найкращими ді-джеями  та ведучими.

Крім того, протягом місяця проходитиме конкурс серед вищих навчальних закладів міста «Молоді та креативні». На закритті ярмарку  нагороджуватимуть переможців.

За інформацією: www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *