П’яні водії, підроблені документи, «перебір» пасажирів: за два місяці на дорогах Вінниччини зафіксували понад 6 000 порушень ПДД

Новини Вінниці

Протягом 1 жовтня – 30 листопада поліція Вінниччини перевіряли дотримання правил безпеки на дорогах області. В результаті – задокументували 6 336 порушень правил дорожнього руху.

Зазначається, що 780 порушень стосувались керування транспортом у нетверезому стані.

Крім того, Зокрема, за період проведення заходів задокументовано 10 порушень правил руху через залізничні переїзди, 1468 – випадків керування водіями без відповідних документів, 14 – перевезення пасажирів понад визначену кількість, 149 – керування водіями транспортом, який не пройшов обов’язковий технічний контроль. Також задокументовано 17 випадків пред’явлення водіями свідоцтв про реєстрацію на транспортні засоби з ознаками підробки та 3 – перевезення лісової продукції без необхідних документів. 

За 11 місяців 2019 року на території області сталось 625 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, в яких 135 людей загинули та 804 отримали травми. З початку року працівники поліції задокументували майже 30 тисяч порушень, з них – 3714 керування транспортними засобами в стані сп’яніння. 

За матеріалами: Відділ комунікації поліції області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *