В Одесі внаслідок пожежі в коледжі 27 постраждалих, доля 14 невідома

Новини України

Внаслідок пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, що виникла 4 грудня, постраждали 27 осіб.

Як повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), підрозділами ДСНС врятовано та евакуйовано 40 осіб.

«Станом на 7.00 5 грудня відкритого вогню не спостерігається, підрозділами ДСНС проводиться гасіння окремих осередків тління в будівлі. Спостерігається обрушення згорівших будівельних конструкцій всередині будівлі. Внаслідок пожежі одна особа загинула та 27 осіб постраждало (з них 13 підлітків та 7 співробітників ДСНС). Доля 14 осіб, які вважаються зниклими на даний час невідома», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до ліквідації наслідків пожежі від ДСНС залучено 103 чоловіки особового складу та 16 одиниць техніки ДСНС.

На місці працює оперативна група ДСНС.

Як повідомлялося, вранці 4 грудня в центрі Одеси виникла пожежа в навчальному корпусі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу (“порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки”).

Джерело: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *