Розбещував маленьку доньку та продавав ролики на порносайти: на Вінниччині залишили під вартою військовослужбовця

Новини Вінниці Топ

У четвер, 28 листопада, Вінницький апеляційний суд не змінив запобіжний захід підозрюваному у створенні й розповсюдженні дитячої порнографії. Тож чоловік перебуватиме під вартою до 19 січня наступного року.

За версією слідства, працівник одного з районних військових комісаріатів Вінниччини К. упродовж 2012 – 2014 років виготовив порнографічну фото- і відеопродукцію.  До зйомки примусово залучив свою малолітню дочку: оголяв її статеві органи, непристойно торкався до них та імітував статевий акт. Таким чином створив майже 300 матеріалів із дитячою порнографією. Їх розміщував на відповідних сайтах.  

21 листопада підозрюваного було затримано із залученням бійців спецпідрозділу КОРД. Цікаво, що про ймовірне вчинення кримінального правопорушення повідомили австралійські правоохоронці.

Військовослужбовця підозрюють у скоєнні тяжких злочинів, передбачених частиною 4 статті 301 та частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів; розбещення неповнолітніх). Найсуворіше покарання за них – 10 років позбавлення волі.

    За інформацією: пресслужба Вінницького апеляційного суду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *