“Вибухнули емоції”: у Вінниці вирахували “мінера” супермаркету – дідусь образився за “неякісні продукти”

Новини Вінниці Топ

У четвер, 28 листопада, працівники поліції затримали правопорушника, який повідомив про замінування одного з супермаркетів міста. За фактом неправдивого повідомлення поліцією розпочато кримінальне провадження.

Близько 12.30 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що приміщення супермаркету заміноване.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та кінологи.

Протягом години поліцейські перевіряли приміщення магазину та прилеглу територію. Небезпечних предметів вони не виявили. Повідомлення про замінування виявилося хибним.

Працівники поліції встановили особу чоловіка, який телефонував до поліції. Ним виявився 52-річний вінничанин.

Чоловік розповів, що напередодні він придбав у магазині продукти, після споживання яких у його онуків погіршився стан здоров’я. Турботливий дідусь вирішив, що псування продуктів сталось через недотримання встановлених правил зберігання продуктів персоналом закладу, і він зателефонував до поліції. Правопорушник пояснив, що під час свого повідомлення не мав на увазі справжній вибух, а вибух власних емоцій.

За фактом неправдивого повідомлення про замінування слідчим відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ч. ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення правопорушнику загрожує до 6 років ув’язнення.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *