«Тренди задає не «більшість», а люди зі своїм внутрішнім світом!» Вінниця побачить виставу-одкровення «Між хмарами: траєкторія кохання» (відео)

Відео Новини Вінниці Топ

Надихнутися на втілення своїх власних мрій, відпочити душею й насолодитися красою театру, задуматися над найціннішим і неодмінно посміхнутися, пізнавши у героях себе, зможуть всі вінничани вже наступної неділі, 8 грудня, о 18.00 у обласній філармонії на прем’єрі вистави «Між хмарами: траєкторія кохання».

Це буде зворушлива та щира історія про істинні бажання!

Про те, що відчуває людина, коли втілює свої мрії або навпаки – зраджує їм… Про силу підтримки, індивідуальність і своє власне «звучання». Про те, від чого виростають крила за спиною. Про дружбу, підкорення вершин та кохання…

Виставу «Між хмарами: траєкторія кохання» режисер-постановниця та сценарист Анна Вараниця створила спеціально до 5-річчя «Території Театральної Творчості».

У головних ролях постануть Анна Вараниця, Ірина Верніковська, Дар’я Радзіковська, Софія Сакалош, Анастасія Шиманська, Ігор Огерчук, Захар Чайковський, Василь Оленич.

  • Сценарії Анни Вараниці хочеться розбирати на цитати. Вони побудовані на цінностях, на важливих речах, які ви бачите чи відчуваєте у своєму житті, – ділиться акторка Ірина Верніковська. – У кожного бувало, коли сидиш у театрі, у кіно чи просто мимоволі чуєш чиюсь розмову і раптом якась фраза або сюжет відгукуються всередині хвилею мурашок, а іноді слізьми щастя чи болю. Щось ніби спеціально адресоване ТОБІ! У цю мить розумієш, що ти тут невипадково. Ти мав це почути! Отримати метафоричну або пряму відповідь на підсвідомі чи свідомі питання та пошуки. Це і є той самий терапевтичний ефект, після якого стаєш трішечки іншим. Наближаєшся до себе справжнього.

Щира, глибока й невимовно прекрасна вистава «Між хмарами: траєкторія кохання» не залишить байдужим нікого.

  • Кожне слово, думка та почуття відгукнуться у серці, а вийшовши після перегляду, ви неодмінно відчуєте крила за спиною! – гарантують співорганізатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

І з цим важко не погодитись, коли читаєш частинки монологів, які прозвучать у виставі:

«Та вся правда в тому, що саме звичайні люди роблять неймовірні вчинки, справжні чудеса, надихають своєї щирістю, працьовитістю, вміють кохати і дружити, переживати та підтримувати, йти до своїх маленьких мрій, які дарують великі крила за спиною….

Якщо мрія справжня, вона ж нікуди не дівається, так і лишається з нами. А ще мрії дарують крила, і чим красивіша мрія в серці людини, тим більші та прекрасніші крила за спиною. Тільки чому ж ми так боїмося їх розкрити?..»

«Я дуже ціную автентичність, навіть певну недосконалість, але вона має бути обов’язково щирою, природньою, адже саме така недосконалість додає харизму і родзинку, з недоліку перетворюється на перевагу, робить людину особливою.

Це так! Тренди задає не «більшість», а люди зі своїм внутрішнім світом!»

«Це, як люди можуть збудувати будинок, ніби міцний, великий, красивий, по всім стандартам, але в ньому не буде тепла, і він не стане Домом. Так само і в коханні…»

«І поки ти усвідомлюєш свою приналежність до чогось глибинного і сильного, до того, що завжди з тобою і за тебе. Це твої цінності і ваша спільна музика, ваше звучання … І хай весь світ почекає і думає все, що завгодно…»

«Та інколи доля втручається в чітко визначені плани і вчить нас не розчаровуватися, а довіряти, трішки забувати про власні «вмію», «можу» та «мушу». І в такі моменти ми згадуємо не те, що нібито правильно чи нібито треба, а про дійсно необхідне. Згадуємо потаємне, можливо, вже давно забуте або заховане десь глибоко-глибоко, але таке, яке навіть не придумаєш, але саме від цього бігають мурашки по шкірі. І саме так ми згадуємо про свої власні «Хочу» і «Мрію»…

Не пропустіть 8 грудня о 18.00 у Вінницькій обласній філармонії виставу, яка торкнеться серця кожного!

Квитки на прем’єру «Між хмарами: траєкторія кохання» коштують від 80 до 120 гривень.

Придбати їх можна на сайті http://bilet.vn.ua, у касах «Магігранду», «Універмагу», театру Садовського, Вінницької обласної філармонії, Будинку офіцерів та Вінницької Вежі.

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *