Три роки обмеження волі: у Вінниці судили водія тролейбуса, з якого випала пасажирка

Новини Вінниці

У Вінниці із тролейбуса №3 «ВИШЕНЬКА – МЕМОРІАЛ ВИЗВОЛЕННЯ» випала жінка поважного віку. Із тілесними ушкодженнями її було госпіталізовано. Сталося це у квітні.

Тоді на  зупинці «проспект Юності» водій тролейбусу не пересвідчився, що двері вагону повністю зачинено, та рушив. Із задніх – незачинених дверей – і випала старенька пасажирка…

Слідчим Вінницького відділу поліції ГУНП у Вінницькій області було зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Після закінчення досудового розслідування Вінницькою місцевою прокуратурою обвинувальний акт відносно водія було скеровано до суду. У судовому засіданні під час допиту обвинувачений свою вину не визнав, але його вина була доведена.

Вироком Вінницького міського суду Вінницької області водію тролейбуса призначено покарання – три роки обмеження волі з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на три роки. Під час слухання кримінального провадження у суді жінці було  повністю відшкодовано матеріальну та моральну шкоду.

Вадим Шамалюк, прокурор Вінницької місцевої прокуратури                            

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *