«ДИЗЕЛЬ ШОУ» везуть подвійну порцію гумору у Вінницю! Які сюрпризи будуть 13 грудня? (відео)

Відео Новини Вінниці Топ

Від душі посміятися й зустрітися з улюбленими акторами вінничани зможуть вже скоро!

13 грудня «ДИЗЕЛЬ ШОУ» дадуть одразу два концерти у Будинку офіцерів – о 17.00 і 20.00.

У нових яскравих образах постануть улюблені актори: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Олександр Бережок, Яна Глущенко, Євгеній Гашенко, Євгеній Сморигін, Маруся Грицук, Сергій Писаренко і Євгеній Нікішин!

А разом зі свіжими жартами, найвеселішими піснями, танцювальними номерами, неймовірними пародіями й затишною атмосферою сімейного свята глядачів чекатиме ще й багато сюрпризів!

  • По телебаченню та в Інтернеті «ДИЗЕЛЬ ШОУ» дивляться мільйони шанувальників з усього світу. Але жодне, навіть найбільш якісне відео, не зможе передати всієї яскравості вражень, які випробують глядачі наживо на концертах, – відзначають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».  – Тож обирайте зручний час концерту, збирайтеся усією родиною, з друзями і колегами та насолоджуйтесь новою неймовірною концертною програмою улюблених «Дизелів», щоб зарядитеся відмінним настроєм на всю зиму!

Гумористичні номери «ДИЗЕЛЬ ШОУ» як і раніше аполітичні, відбивають усі актуальні події сучасності і те, що бентежить кожного глядача.

Наживо у Вінниці «Дизелі» будуть жартувати про стосунки всередині родини – між чоловіком і жінкою, між батьками й дітьми, про соціальні мережі й реформи, про силові структури й чиновників.

Не залишаться без уваги й популярні телешоу, зокрема «Танці із зірками», найяскравішою зіркою якого стала неймовірна Вікторія Булітко, яка вкотре довела, що щирість і народна любов – найцінніші!

Не пропустіть 13 грудня о 17.00 та 20.00 концерти «ДИЗЕЛЬ ШОУ» у вінницькому Будинку офіцерів – і безцінні години сміху, радості та щастя вам гарантовані!

Придбати квитки можна на сайті http://bilet.vn.ua, у касах «Магігранду», «Універмагу», театру Садовського, Будинку офіцерів та Вінницької Вежі.

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Організатори – «Дизель Студіо» і компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *