У Вінниці в магазині рецидивістка поцупила телефон відвідувачки

Новини Вінниці

В одному з магазинів Вінниці охоронець затримав 43-річну жінку, яка викрала мобільний телефон із сумки іншої відвідувачки. Як виявилось, крадійка раніше вже притягалась до відповідальності за аналогічні злочини.

Про затримання зловмисниці охоронець повідомив поліцейським. Чоловік пояснив, що побачив на камерах відеоспостереження, як зловмисниця викрала щось з сумки іншої відвідувачки. Він зупинив правопорушницю на виході з магазину та викликав поліцію. Також він зупинив потерпілу та попросив перевірити свої речі.

Працівники слідчо-оперативної групи поліції вилучили у крадійки два мобільні телефони. Один з них належав потерпілій, а другий – зловмисниця вкрала в когось раніше. Затриманою виявилась 43-річна жителька Київської області, раніше судима за вчинення аналогічних злочинів.

Жінці оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка), за що передбачено до 5 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу у вигляді   тримання під вартою. Поліція перевіряє затриману на причетність до аналогічних злочинів на території міста. 

За матеріалами: Відділ комунікації ГУ НП у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *