Вінничанину Борзову у ДУСі шукають заступника

Новини Вінниці

Вінничанину Сергію Борзову, який з 1 серпня поточного року обіймає посаду керівника Державного управління справами, шукають заступника. Про проведення конкурсу на вакантне місце йдеться у розпорядженні президента Володимира Зеленського.

Майбутній заступник керівника ДУСі, відповідно до посадових вимог, повинен спрямовувати, координувати та контролювати діяльність структурних підрозділів установи. Вказано, що посадовий оклад переможця конкурсу складатиме 29 029 гривень.

Претенденти на посаду повинні мати ступінь вищої освіти не нижче магістра, вільно володіти державною мовою та знати одну з офіційних мов Ради Європи. Із повним переліком критеріїв для охочих отримати роботу у ДУС можна ознайомитись за посиланням.

До слова, очільник Державного управління справами Сергій Борзов є випускником історичного факультету Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. У 2006-2011 роках був директором команди КВК «Вінницькі перці», з 2011 по 2011 рік керував командою «Збірна України», працював у ТОВ «Телевізійне творче об’єднання «Олександр Масляков і Компанія». Із серпеня 2015 по липень 2016 Борзов виконував обов’язки керівника ДУС.

Його дружина Ірина Борзова – народна депутатка від партії «Слуга народу», член Комітету Верховної Ради з питань молоді та спорту. До парламенту була обрана на одномандатному виборчому окрузі № 14 (м. Жмеринка, Барський, Жмеринський, Літинський, Тиврівський райони).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *