На Вінниччині 12 іноземців підозрюють у правопорушеннях

Новини Вінниці

Протягом півтора місяці на Вінниччині  поліція, прикордонники та представники Державної міграційної служби проводили профілактичні заходи «Мігрант».

За словаминачальника управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Кирила Доценка, за цей період слідчими підрозділами оголошено про підозру 12 іноземним правопорушникам. 9 проваджень знаходяться на розгляді в судах.  

До адмінвідповідальності поліцією притягнуто 362 іноземці, направлено 2 подання про скасування дозволу на імміграцію, 2 – на скасування посвідок на постійне проживання в Україні, 3 – на тимчасове проживання, 4 – про заборону в’їзду, 11 – на скорочення строку тимчасового перебування. Прийняті рішення про примусове повернення 81 іноземця без громадянства у країну походження.

Так, співробітники могилів-подільської поліції спільно з прикордонниками в міжнародному пункті пропуску через державний кордон  затримали 23-річного громадянина Молдови, який значиться в міжнародному розшуку за вчинення крадіжок та шахрайств.  

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *