Трупи жертв кидав у річку: на Вінниччині судитимуть чоловіка, який вбив двох людей

Новини Вінниці Топ

Калинівською місцевою прокуратурою Вінницької області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення неодноразово судимим жителем міста Хмільник двох умисних вбивств.

Так, сьомого квітня під час застілля  екс-зек посварився зі знайомим, конфлікт переріс у бійку. Після чого зловмисник силоміць повів свою п`яну жертву на берег Південного Бугу,  де  спочатку бив чоловіка руками,  а потім вдарив ногою в спину. Побитий чоловік впав у воду та втопився.

Уже за тиждень під час чергової пиятики зі своїми знайомими  екс-зек  знову посварився з товаришами по пляшці та несподівано встав з-за столу та обухом сокири кілька разів вдарив по голові жінку.  Удари були смертельними.  Підозрюваний у вбивстві  разом із двома очевидцями злочину поклали труп у покривало, віднесли його до річки та  викинули в воду.

Зловмиснику повідомлено про  підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів, передбачених  ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіянні смерті іншій людині), п. 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіянні смерті іншій людині, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство). Прокурор звернувся до суду з обвинувальним актом.

За скоєні кримінальні правопорушення обвинуваченому загрожує покарання  –  позбавлення воді на строк від десяти до п’ятнадцяти  років або довічне ув’язнення.

За інформацією: пресслужба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *