Вінницький турнір юних футбольних зірок виграли кияни

Новини Вінниці

На стадіоні Вінницького Палацу дітей і юнацтва турнір з футболу «New Stars» серед юнаків 2005 р.н. Змагання організувала міська федерація футболу за підтримки адміністрації Палацу. 

Змагання пройшли у доволі незвичному форматі: чотирьом вінницьким командам протистояли колективи з Києва. Зокрема, наше місто представляли «Темп», ОДЮСШ Блохіна-Бєланова і  «Прем’єр-Нива». Також стартувала й добре відома місцевим прихильникам футболу команда «Балкани» (Хмільник).

До фіналу вийшли два колективи столичної ДЮСШ № 15. Перший склад переміг другий із мінімальною перевагою 1:0 і отримав золоті медалі.

В поєдинку за третє місце «Балкани» переграли «Прем’єр-Ниву» – 2:0. Хмільничанин Назар Корнієць продемонстрував блискучу індивідуальну майстерність. Він двічі обігрував по кілька гравців біля чужих воріт і забив вирішальні голи. Недарма організатори визнали його кращим гравцем в складі «Балкан».  

  • Два тижні тому ми також переграли «Прем’єр-Ниву», тобто це не можна назвати несподіванкою. Наша команда складається із юнаків 2005-2006 р.н., адже в Хмільнику складно повноцінно набрати команду однієї вікової категорії. Ми систематично беремо участь в чемпіонатах міста, області і різних турнірах. Виступаємо із перемінним успіхом, – розповів тренер «Балкан» В’ячеслав Черниш

Урочисте нагородження проводили голова Вінницької міської федерації футболу Дмитро Руденко і організатор турніру Дмитро Маліновський. Призери отримали красиві Кубки і медалі. Також нагороди вручили кращим гравцям кожної із команд.

Цього тижня у Вінниці пройде завершальний в 2019 році Всеукраїнський турнір з футболу «New Stars». На поле вийдуть юнаки 2004 р.н.        

За матеріалами: прес-служба серії Всеукраїнських турнірів з футболу «New Stars»  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *