Біля сільської школи на Вінниччині встановили майданчик для воркауту

Новини Вінниці

На території школи у селі Радівка Калинівського району встановили майданчик для воркауту. Тепер не лише школярі, а й всі місцеві жителі можуть підкачати м’язи, розвинути пластичність, продемонструвати свою вправність на брусах, рукоходах чи турніках.

  • У нас раніше були металеві конструкції для занять гімнастикою, – каже директор Радівської школи Леонід Барановський, – але вони саморобні і з теперішнім майданчиком конкурувати не можуть, хоча ми їх зберегли і перенеси в інше місце. А новий майданчик надає додаткові можливості для проведення уроків фізкультури, занять фізичною культурою. Тут можуть займатися люди різного віку і різної підготовки.

На підтвердження слів директора учні восьмого класу демонструють, які вправи можна виконувати на майданчику – підтягуються на перекладині, «качають» прес на шведській стінці, віджимаються. Заняття для себе знаходять і хлопці, і дівчата.

  • На території школи уже є майданчик, де встановлено вуличні тренажери, але ми хотіли ще й майданчика саме для воркауту. Те, що такий майданчик з’явився у нашому селі – це спільна справа, – каже Радівський сільський голова Валерій Пачевський.На його придбання було виділено 75 тисяч гривень з районного бюджету. Тринадцять тисяч спрямовано з бюджету громади, 15 тисяч гривень – допомога місцевого сільгосппідприємства «Радівське». Отак спільними зусиллями у нас з’явилася ця спортивна споруда.

За матеріалами: Калинівка.City

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *