Про що у Вінниці радилися патрульні, дорожники та перевізники

Новини Вінниці

У четвер, 14 листопада, в управлінні патрульної поліції у Вінницькій області відбулась нарада з перевізниками, що надають послуги з перевезення пасажирів.

Представники відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції, управління Укртрансбезпеки, управління розвитку транспорту та управління дорожнього господарства Вінницької облдержадміністрації зібрались в одному приміщенні, аби обговорити шляхи поліпшення безпеки дорожнього руху в регіоні.

На зібранні  проаналізували перебіг проведення з 11 до 17 листопада всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху та комплексу профілактичних заходів «Безпека дорожнього руху – це життя», що триватиме до 1 грудня 2019 року.

На нараді йшлося про необхідність  дотримання перевізниками законодавства про автомобільний транспорт, заходів з безпеки руху, ліцензійних умов з перевезення пасажирів. Не оминули увагою проведення комплексу профілактичних заходів під умовною назвою «Перевізник – зима-2019» та питання щодо стану доріг державного і місцевого значення в частині безпеки дорожнього руху.

Під час зустрічі учасники домовились регулярно організовувати та проводити інструктажі для водіїв, підтримувати технічний стан транспортних засобів, що призначені для пасажирського перевезення.

За інформацією: пресслужба Патрульної поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *