Спортивних майданчиків багато не буває – на Вінниччині збудували ще один

Новини Вінниці

Ще одну спортивну споруду збудовано у Іванові. Спортивне містечко розташоване на території корпусу №2 місцевої школи. Торік це приміщення школи, де навчається вісімдесят учнів початкових класів, відремонтували згідно з сучасними вимогами, а тепер тут з’явився ще й спортивний майданчик.

У цьому спортивному містечку є майданчик зі штучним покриттям для занять різними ігровими видами спорту, а також гімнастична гірка та вуличні тренажери.

Урочисте відкриття спортивної споруди відбулося дванадцятого листопада нинішнього року.


Традиційне перерізання стрічки

Символічний перший удар по м’ячу
Флешмоб місцевих школярів

Це вже другий майданчик зі штучним покриттям, збудований у селі за останні два роки.

  • Спортивних споруд багато не буває, – каже Іванівський сільський голова Михайло Кулик. – Наше головне завдання створити в об’єднаній громаді належні умови для всебічного і гармонійного розвитку дітей, для занять фізичною культурою. Вдячний усім мешканцям громади, хто долучився до будівництва цієї споруди, вдячний своїй родині, яка морально і фінансово підтримала наш задум. Тепер закликаю шанобливо ставитись до зробленого і берегти наше спільне надбання.

Один мільйон дев’яносто тисяч гривень – стільки коштує будівництво цієї спортивної споруди. Основний фінансовий внесок зробило фермерське господарство «Янівське», власниками якого є брати сільського голови Олександр та Юрій Кулики. У будівництво майданчика вони вклали майже 912 тисяч гривень. З бюджету громади на будівництво спрямовано 85,7 тисячі гривень. Також залучено 90, 5 тисячі гривень з фонду 16 обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад, переможцем якого у 2019 році стала Іванівська ОТГ.

Внесок кожного у будівництво майданчика можна побачити на банері, якого встановлено на огорожі споруди – це вже традиція звітувати так перед громадою за використані кошти та показати усіх, хто долучився до реалізації проєкту.

На цьому, за словами Михайла Кулика, будівництво спортивних споруд в Іванівській ОТГ не припиняється. До кінця року має бути завершено будівництво майданчика зі штучним покриттям у Гущинцях, а у наступному році схожий майданчик планують збудувати у ще одному селі громади -Слобідці.

Джерело: kalynivka.city

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *