У Вінниці в 7ААС уперше заступив на службу підрозділ Служби судової охорони

Новини Вінниці

Сьогодні, 11 листопада,  у Сьомому апеляційному адміністративному суді, в одному із перших у Вінницькій області.   на службу заступив підрозділ ТУ Служби судової охорони, який перейняв пост від співробітників Національної Гвардії України.

Подія стала урочистою, адже Вінниччина стала  флагманом у гарантуванні безпеки судових установ. За ініціативою очільника 7ААС Віталія Кузьмишина, спеціалізований охоронний держорган отримав в оренду частину приміщень по вул. Брацлавській, 14, що значно пришвидшило становлення новоутвореної служби.

  • Утворення Служби судової охорони – це виважений і вкрай потрібний крок для судової системи, адже цей спеціалізований охоронний орган є гарантією безпеки, у першу чергу, відвідувачів суду і, звичайно, суддів та працівників судових установ. Почесно, що ця знакова подія відбувається у приміщенні Сьомого апеляційного адміністративного суду, оскільки наше керівництво доклало максимум зусиль для облаштування сучасного охоронного пункту та старту діяльності ТУ ССО у Вінницькій області, –  зазначив Богдан Моніч, голова Ради суддів України та суддя 7ААС.

Заступник Голови Служби судової охорони Олександр Гавришук зазначив:

  • Тепер суди України гарантовано будуть захищені, адже працівники новоутвореної структури відповідають усім критеріям.

Керівник ТУ СОО у Вінницькій області Євген Прудиус побажав колегам гарної служби, а також вручив відзнаку керівництву Сьомого апеляційного адміністративного суду за особистий вагомий внесок у розбудову Служби судової охорони.

За інформацією: пресслужба 7ААС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *