Вінницький університет оштрафували за багаття на території

Новини Вінниці

У Вінниці на території Аграрного університету розвели велике багаття. Таким чином у навчальному закладі вирішили позбутись рослинних відходів, але натомість отримали штраф.

  • Неодноразово працівники Муніципальної варти повідомляли, наголошували та роз’яснювали громаді, що спалювання рослинних решток надзвичайно шкодить довкіллю та у першу чергу людському здоров’ю. Однак, багато хто з громадян продовжує позбуватися рослинних відходів у такий спосіб, ймовірно сподіваючись, що не впіймають. Проте справді дивує, коли спалюють представники навчального закладу, – йдеться у повідомленні «Муніципальної варти» про вказаний інцидент

За інформацією «варти», задимлення від багаття було досить серйозним, тож студенти, працівники вишу та громадяни, що проживають поруч з університетом, були вимушені дихати продуктами згоряння.

За фактом порушення інспектори «Муніципальної варти» склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП на відповідальну за господарську діяльність особу цього закладу, санкція якої передбачає накладення штрафу до 1700 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *