Найбільший у Вінниці спортмайданчик для вуличної гімнастики збудують на Старому місті

Новини Вінниці

Проєкт «Реконструкція спортивного поля на площі Шкільній» із будівництва спортмайданчика для занять StreetWorkOut  цього року став одним із переможців конкурсу «Бюджет громадських ініціатив». За нього проголосував 1941 вінничанин. Відповідно,  кошти на  реалізацію будуть передбачені в бюджеті територіальної громади на наступний рік.

Враховуючи таку високу активність мешканців Старого міста, які згуртувались, проголосували і вибороли перемогу свого проекту, Вінницький міський голова Сергій Моргунов доручив розробити проєктну документацію на реконструкцію всієї території тієї частини пл. Шкільної, де наразі розташоване старе футбольне поле.

За наявності такого документу буде можливість розділити реалізацію проєкту на кілька етапів. Першим – стане будівництво спортивного майданчика для занять вуличною гімнастикою воркаут (StreetWorkOut). Цей майданчик для занять вуличною гімнастикою буде найбільшим у Вінниці. Крім цього, планується облаштувати  стандартне поле для мініфутболу та бювет для питної води.

За інформацією: www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *