Поліція Вінниччини розшукувала зниклу 14-річну ліцеїстку: дівчину зайшли в іншій області

Новини Вінниці Топ

У вівторок, 5 листопада, працівники поліції розшукали зниклу 14-річну жительку Крижопільского району, яка з початку місяця не відвідувала місцевий навчальний заклад.

До відділення поліції звернулась викладач крижопільского навчального  закладу  про те, що одна з учениць з початку листопада не відвідує ліцей та місце перебування її не відоме.

За словами начальника ювенальної превенції обласного главку Людмили Кузнєцової,  працівники поліції відпрацьовували вокзали, ринки, громадські місця, опитували друзів та знайомих  зниклої. В ході  оперативно-розшукових заходів було встановлено, що дівчинка перебуває у знайомого у м. Прилуки Чернігівської області.

Поліцейські  ювенальної превенції обласного главку разом  з дільничним офіцером Крижопільського відділення поліції  поїхали до сусідньої області та повернули рідним  дівчину.

Неповнолітня, яка проживає разом з бабусею, раніше неодноразово залишала домівку, але через кілька днів поверталась. Саме через це бабуся і не зверталась до поліції, чекаючи повернення онуки. 

 Працівники ювенальної превенції провели з дівчиною бесіду виховного характеру та попередили  про негативні наслідки, які можуть виникнути через необдумані вчинки.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *