Збив потяг? Мертвого чоловіка знайшли у Вінниці на платформі залізничного вокзалу

Новини Вінниці

Вінницьким відділом поліції ГУНП у Вінницькій області встановлюється особа невідомого чоловіка, тіло якого було виявлено на платформі залізничного вокзалу в м. Вінниці.

Тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями голови та грудної клітини виявили 2 листопада на вулиці Привокзальній. Попередньо, смертельні ушкодження потерпілий отримав в результаті наїзду потягу.

Прикмети загиблого: на вигляд 65 років, середньої тілобудови, волосся коротке сиве, очі світлі, брови дугоподібні, ніс з горбинкою.

Був одягнений: куртка сірого кольору на блискавці «Happytex Original», сірий светр в синьо-рожеву смужку «Robson» 58 розміру,  шкіряні чорні кросівки «ЕССО» 41 розміру, сині джинси, чорний шкіряний ремінь. 

При собі мав: окуляри в пластмасовій оправі фіолетового кольору, краплі «Корвалол» 25 мл, ключі з брелком від домофону «VIZIT», ключ від штаби. 

На шиї на капроновій нитці носив срібний хрестик. 

Звертаємось з проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією про особу чоловіка, речі якого зображені на фото, повідомити поліцію за телефонами: (0432) 59-33-29, (068) 044-21-98 або 102.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *