На Вінниччині нещасний випадок із електриком визнали «виробничим»

Новини Вінниці

Коміся Державної служби з питань праці завершила розслідування нещасного випадку у Бершадському районі, внаслідок якого постраждав електрик. За даними відомства, випадок визнано таким, що пов’язаний з виробництвом.

Повідомляється, що 1 жовтня 2019 року електромонтер з ремонту та обслуговування кабельних ліній ПП ТРК «Кентавр – TV» М., 1990 р.н., виконував роботи на даху ферми (складу) у с. Осіївка Бершадського району. О 16:30 він наступив на пошкоджений шифер і провалився всередину будівлі.

Згідно з довідкою Бершадської ОЛІЛ, М. отримав кататравму, переломи крижових, сідничних кісток, ребер, забій грудної клітки, травматичний шок.

У зв’язку з тим, що нещасний випадок з М. стався під час виконання трудових обов’язків, у робочий час, на підставі пункту 52 Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 року №337, даний нещасний випадок визнано таким, що пов’язаний з виробництвом. На нього складено акт за формою Н-1/П.

Члени комісії зі спеціального розслідування мали зустріч з потерпілим з метою роз`яснення питань, які виникли внаслідок нещасного випадку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *